Musik for de yngste - til og med 2. klasse

Spil med

Musik har stor betydning for små børn

Babyrytmik, Minimus, Musiklegestue, Musikværksted og Bandfabrikken.

Børn bliver glade, og de bliver bedre til at lære, når de synger, hopper og danser til musik. Børnene lærer desuden at lytte og udtrykke sig på nye måder både alene og sammen med andre.

For de yngste elever er undervisningen på Lemvig Musikskole en fin blanding af sang, spil, dans og rytmiske lege.

Samtidig er det en god forberedelse, hvis børnene på et senere tidspunkt vælger at spille på et instrument.

Babyrytmik

Vi synger sange, der styrker både dit barns og din musikglæde. Vi fokuserer på nærværet mellem dig og dit barn.

Vi stimulerer den sanselige, sproglige og motoriske udvikling. Vi opbygger et repertoire af sange, leg og idéer til musik, I også kan bruge i hjemmet efterfølgende – nogle af dem i mange år frem!

0–12 mdr.
Priskr. 344,- for for 2 måneder

Minimus

Minimus er for de 1-3-årige, der følges med far, mor eller en anden voksen.

Vi synger, spiller rytmer, leger og danser.

Dit barn får en helt grundlæggende musikundervisning ved at spille og lytte til musik og rytmer.

1-årige
Priskr. 172,- pr. md. for for 8 måneder
TidspunktHoldet oprettes ved nok tilmelding, herefter meldes tidspunkt ud

Hold 2

2–3 årige
Priskr. 172,- pr. md. for for 8 måneder
TidspunktTirsdag 16.15 - 17.00

Musiklegestue

Musiklegestuen er for de 4-5-årige. Vi synger, spiller, leger og bevæger os. Dit barn lærer at fungere musikalsk og socialt, og vi begynder at lege med de første musikalske grundbegreber.

4-5 år
TidspunktOnsdag 15.45-16.25

Hold 2

4–5 år
TidspunktOnsdag 16.30-17.15

Musikværksted

Børnene udvikler deres musikalske evner og færdigheder gennem sang, spil og bevægelse.

Vi har fokus på leg og læring.

Du kan vælge mellem tre tilbud: “Hold 1, mandag”, “Hold 2, torsdag” og  “Øvrige ønsker”.

Vælger du “øvrige ønsker”, skal du skrive i kommentarfeltet, hvad du ønsker i stedet for.

Hold 1, mandag

6-7 årige
StedMusikskole
TidspunktMandag 16.30 - 17.15

Hold 2, torsdag

6-7 årige
TidspunktTorsdag 16.30 - 17.15

Bandfabrikken

Bandfabrikken er et tilbud til de elever, der går i 2. klasse.

I Bandfabrikken kan du prøve at spille alle de spændende instrumenter der er i et rytmisk band. Når du skal begynde at spille på et instrument, anbefaler vi at du starter på et hold, eksempelvis Bandfabrikken. Her skal vi lave en masse rytmetræning samt synge og spille på trommesæt, elguitar, keyboard og elbas, du får lov til at prøve det hele.

I bandfabrikken er der både plads til dig, der gerne vil prøve forskellige instrumenter og til dig der gerne vil dygtiggøre dig på ét instrument.

Bandfabrikken er en sjov og lærerig introduktion til at komme til at spille et af de rytmiske instrumenter.

Efter et år i Bandfabrikken er du mere klar til at vælge hvilket instrument du vil gå til, og du er trænet i at spille sammen med andre.

Bandfabrikken

Priskr. 276,- pr. md. for 10 måneder