Sammenspil, kor og bands for børn

Bandfabrikken, Musikværksted, Musiklab og Music Mind Games.

Musikværksted

Børnene udvikler deres musikalske evner og færdigheder gennem sang, spil og bevægelse.

Vi har fokus på leg og læring.

Du kan vælge mellem tre tilbud: “Hold 1, tirsdag”, “Hold 2, torsdag” og  “Øvrige ønsker”.

Vælger du “øvrige ønsker”, skal du skrive i kommentarfeltet, hvad du ønsker i stedet for.

Hold 1, tirsdag

6-7 årige
StedMusikskole
Antal børn8-10 elever pr. hold
Priskr. 168,- pr. md. for 8 måneder
TidspunktTirsdag 17.00 - 17.45
UnderviserKirsten Borre

Hold 2, torsdag

6-7 årige
Antal børn8-10 elever pr. hold
Priskr. 168,- pr. md. for 8 måneder
TidspunktTorsdag 16.30 - 17.15
UnderviserKirsten Borre

Bandfabrikken

Bandfabrikken er et tilbud til de elever, der går i 2. klasse.

I Bandfabrikken kan du prøve at spille alle de spændende instrumenter der er i et rytmisk band. Når du skal begynde at spille på et instrument, anbefaler vi at du starter på et hold, eksempelvis Bandfabrikken. Her skal vi lave en masse rytmetræning samt synge og spille på trommesæt, elguitar, keyboard og elbas, du får lov til at prøve det hele.

I bandfabrikken er der både plads til dig, der gerne vil prøve forskellige instrumenter og til dig der gerne vil dygtiggøre dig på ét instrument.

Bandfabrikken er en sjov og lærerig introduktion til at komme til at spille et af de rytmiske instrumenter.

Efter et år i Bandfabrikken er du mere klar til at vælge hvilket instrument du vil gå til, og du er trænet i at spille sammen med andre.

Bandfabrikken

Priskr. 272,- pr. md. for 10 måneder
TidspunktMandag 16.30-17.15
UnderviserBjørn Hanghøj og Mie Corydon

Music Mind Games

Music Mind Games er noder, rytmer og teori på den sjove måde. Music Mind Games er et tilbud til dig, der går til instrumentalundervisning eller solosang.

De sidste år har Music Mind Games vundet indpas på mange danske musikskoler. Grunden er enkel – børnene lærer noder, rytmer og musikteori på en sjov måde med et materiale, der er gennemtænkt og afprøvet. Materialet består af over 300 spil, der på forskellig vis kan bruges af børn fra 2 år op til teenagere!

Music Mind Games er et formidabelt supplement til soloundervisningen. Her møder  eleverne andre elever, samtidig med at de får en større forståelse af musikkens begreber.

Så kom og spil krig med rytmekort, rytme- eller melodibingo, byg rytmer og spil scrabble med musikalfabetet og find ud af hvad en “magisk mønt” er for noget!

Fra 1. klasse. Vi opretter både hold for begyndere og fortsættere. Vi opretter forløb på 10 uger, når vi har tilmeldinger nok.

Gratis for instrumentalelever på Lemvig Musikskole.

I denne video kan du se lidt om, hvordan man arbejder med Music Mind Games.

Music Mind Games

1. – 7. klasse
PrisGratis for instrumental elever på musikskolen for 10 uger
TidspunktTidspunkt meldes ud ved nok tilmeldinger
UnderviserMie Corydon, Bjørn Hanghøj

Pop/rock, jazz sammenspil

Lemvig Musikskole har en række rytmiske sammenspilshold, hvor du bl.a. har mulighed for at spille kendte og populære hits.

Holdet er for dig, der har spillet i nogle år og med rimelighed mestrer dit instrument.
Vi sammensætter bands efter alder, instrumenter og elevernes niveau.

Repertoiret tager udgangspunkt i fordelingen af instrumenter samt hvilke interesser den enkelte elev har.

Pop/rock, jazz sammenspil

StedMusikskolen eller den lokale skole alt efter søgning
Priskr. 800,- for Hele sæsonen
TidspunktAftales efter tilmelding
UnderviserAllan Dyrberg Johnsen og Carsten Ingemann

Musiklab

Velkommen til Musiklab på Lemvig Musikskole. Her leger og eksperimenterer vi med lyd og musik på computer.

Går du i 5. klasse eller derover er Musiklab måske noget for dig. Undervisningen tager udgangspunkt i dine egne interesser og evner, så du behøver derfor ikke at kunne noget i forvejen.

Vi har tidligere arbejdet med bl.a. med vores egne kompositioner, lyd til film og animationer, studieindspilning i kachotten og lyden af Lemvig.

Du skal have din egen bærbare computer og høretelefoner med.

Ud over prisen for undervisningen skal du købe programmet Ableton Live til cirka 600 kr., da vi bruger Ableton Live i undervisningen. Bjørn Hanghøj rådgiver og hjælper gerne med at installere programmet, hvis du har brug for det.

Hør hvad tidligere og nuværende elever har lagt på Soundcloud.com:

Georg Bundgaard Svendsen

Jens-Peder Mose Mikkelsen