Sammenspil, kor og bands for unge og voksne

Lemvig Musikskoles Harmoniorkester, Lemvig Musikskoles Symfoniorkester, Lemvig Musikskoles voksenkor, Marimbaorkestret “The Rolling Stix”, Musicalsang og stemmetræning, Rytmisk kor, Rytmisk sammenspil, Sammenspil for gymnasieelever, Sang for KOL-borgere i Lemvig og Tøserock – kun for piger.

Pop/rock, jazz sammenspil

Lemvig Musikskole har en række rytmiske sammenspilshold, hvor du bl.a. har mulighed for at spille kendte og populære hits.

Holdet er for dig, der har spillet i nogle år og med rimelighed mestrer dit instrument.
Vi sammensætter bands efter alder, instrumenter og elevernes niveau.

Repertoiret tager udgangspunkt i fordelingen af instrumenter samt hvilke interesser den enkelte elev har.

Pop/rock, jazz sammenspil

StedMusikskolen eller den lokale skole alt efter søgning
Priskr. 800,- for Hele sæsonen
TidspunktAftales efter tilmelding
UnderviserAllan Dyrberg Johnsen og Carsten Ingemann

Sammenspil for gymnasieelever

Holdet er for dig, der har et musikalsk talent og lyst til at udfolde det i det absolut fedeste groove-band med andre gymnasielever på samme niveau.

Her er plads til blæsere, sangere og elever på bas, guitar, trommer, piano, keyboards og perkussion. Vi arbejder også med teori og hørelære og I har adgang til øvelokalet uden for undervisningstiden.

Der er tale om seriøst sammenspil – bl.a. for dig, der går med tanken om at søge på MGK på et tidspunkt.

Gymnasiesammenspil

Gymnasieelever
Priskr. 800,- for hele sæsonen
TidspunktMandag
UnderviserThomas Høj Hindkjær

Tøserock – kun for piger

Har du lyst til at spille din yndlingsmusik sammen med andre piger?

Tøserock er et rytmisk band for dig, der har spillet nogle år og mestrer dit instrument med rimelighed.

Tøserock

Kun for piger
Priskr. 800,- for hele sæsonen
TidspunktAftales efter tilmelding
UnderviserBjørn Hanghøj

Marimbaorkestret “The Rolling Stix”

Musikskolens marimbaorkester er et super sejt spillende orkester. Vi spiller de fedeste numre udsat for marimba, trommer, bas, guitar, blæs og sang.

Hvis du har lyst til at spille calypso, reggae, hip-hop, pop og rock, så er dette band lige noget for dig. Vi spiller koncerter, så snart vi kan komme afsted med det.

The Rolling Stix

Marimba
PrisGratis for instrumentalelever på Musikskolen / kr. 800,- for hele sæsonen
TidspunktTirsdag 16.30-17.30
UnderviserBjørn Hanghøj

Lemvig Musikskoles voksenkor

Lemvig Musikskoles Voksenkor er et blandet kor, hvor du ikke behøver forudgående nodekendskab. Den eneste forudsætning er, at du har lyst til at synge sammen med andre.

Koret arbejder med et alsidigt repertoire fra populærmusik til oratorier og arbejder tæt sammen med Lemvig Musikskoles Symfoniorkester.

Voksenkor

StedLemvig Gymnasium
PrisOver 25 år: kr. 1600,- / Under 25 år: kr. 800,- / Gratis for instrumental elever på musikskolen for hele sæsonen
TidspunktTorsdag 19.00-21.30
UnderviserSussi Robinson

Rytmisk kor

Musikskolens kor er for alle piger fra 13 år og opefter. Koret er for dig, der enten har sunget i kor før, modtager soloundervisning i sang, spiller et instrument eller har beskæftiget dig med musik på anden vis. Vi arbejder med rytmiske sange og grooves. Så kom og vær med!

Kun for piger

Fra 13 år
Antal børnUbegrænset
PrisGratis for instrumentalelever på musikskolen / kr. 800,- for Hele sæsonen
TidspunktTidspunkt meldes ud ved nok tilmeldinger

Musicalsang og stemmetræning

Vi arbejder med sang og musik i musicalgenren. Undervisningen foregår både som solo- og som holdundervisning, så du får mulighed for at synge duetter. Inddeling efter niveau og alder.

Målet er at synge duetter og herigennem udvikle dit sangtalent.

Faget er både for drenge og piger fra 14 år og opefter.

Musicalsang og stemmetræning

Fra 14 år
Antal børn1-2 elever
TidspunktEfter aftale

Sang for KOL-borgere i Lemvig

Har du KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom) eller en anden lungelidelse, vejrtrækningsproblemer eller lignende, så har du nu chancen for at synge sammen med andre i godt selskab. Vi har fokus på sangglæde, krop, godt humør og velvære.

Vi arbejder med vejrtrækning og synger efter højskolesangbogen. Efter undervisningen er der mulighed for en lille snak over en kop kaffe eller the.

Sangtilbuddet udløber af samarbejdet mellem Musikskolen og Sundhedsafdelingen i Lemvig Kommune.

KoL Kor

Priskr. 460,- for 12 gange
TidspunktTirsdag 13.00-14.00

Lemvig Musikskoles Symfoniorkester

Lemvig Musikskoles Symfoniorkester er for viderekomne strygere, træ- og messingblæsere. Vi arbejder med et klassisk repertoire fra barokken til nutiden.

Symfoniorkestret arbejder tæt sammen med Lemvig Musikskoles Voksenkor.

Symfoniorkestret

PrisOver 25 år: kr. 1600,- / Under 25 år: kr. 800,- for hele sæsonen
TidspunktTorsdag 19.00-22.00
UnderviserJørgen Bruntse

Lemvig Musikskoles Harmoniorkester

Lemvig Musikskoles Harmoniorkester er for alle børn, unge og voksne, der allerede spiller på et blæserinstrument og har lyst til at opleve glæden ved at spille med andre.

Vi spiller et bredt og spændende repertoire fra klassisk til musicals og filmtemaer. Vi har ofte tilknyttet en mindre rytmegruppe.

Vi spiller koncerter ved flere lejligheder i løbet af sæsonen, ligesom vi arbejder tæt sammen med regionens blæserensembler.

Lemvig Musikskoles Harmoniorkester

PrisOver 25 år: kr. 1600,- / Under 25 år: kr. 800,- for hele sæsonen